Tegelwerk badkamer

Badkamertegels: de basis voor jouw droombadkamer

Het betegelen van je badkamer is een belangrijke stap om een ruimte te creëren waar je jarenlang plezier van hebt. Of je nu kiest voor de luxe uitstraling van marmerlook tegels, de strakke moderne look van betonlook tegels, of de warme sfeer van houtlook tegels, bij NR Tegelwerken zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw wensen.

Met onze expertise en oog voor detail helpen we je om van je badkamer een plek van comfort en stijl te maken. Kies voor het juiste tegelwerk en geniet van een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

Wij helpen je graag!

Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond

Waarom zijn badkamertegels zo belangrijk?

Badkamertegels zijn niet alleen praktisch, maar bepalen ook de sfeer en uitstraling van de ruimte. Ze moeten bestand zijn tegen water en vocht, makkelijk schoon te maken zijn en bovendien passen bij jouw stijl. Of je nu gaat voor grote tegels die je badkamer een ruimtelijk gevoel geven, of voor kleine tegels die zorgen voor een speelse uitstraling, de keuze is groot en kan soms overweldigend zijn. Daarom helpen we je graag op weg met deskundig advies en een breed scala aan opties.

Exclusief tegelwerk gemaakt in badkamer in Lottum.

Duurzaamheid en onderhoud

Een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van badkamertegels is de duurzaamheid. Tegels die bestand zijn tegen vocht en slijtage zorgen ervoor dat je badkamer er jarenlang mooi uit blijft zien. Keramische tegels zijn bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege hun lange levensduur en onderhoudsgemak. Deze tegels zijn vaak ook beschikbaar in tal van stijlen, van marmerlook tot houtlook, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

Daarnaast is het onderhoud van badkamertegels van groot belang. Niemand wil uren besteden aan het schoonmaken van de badkamer. Gelukkig zijn veel tegels, zoals betonlook of grote witte tegels, gemakkelijk schoon te houden. Een simpel schoonmaakmiddel en een vochtige doek zijn vaak voldoende om de tegels in topconditie te houden.

Soorten badkamertegels: van visgraat tot marmer

Er zijn diverse soorten badkamertegels die elk een unieke uitstraling en functie bieden, van visgraat tot marmer. Visgraat tegels creëren een speelse en elegante sfeer met hun dynamische patroon en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen zoals houtlook en marmerlook. Houtlook tegels combineren de warme uitstraling van hout met de praktische voordelen van keramiek, terwijl marmer tegels symbool staan voor luxe en tijdloze elegantie. Betonlook tegels bieden een moderne, industriële uitstraling en zijn onderhoudsarm, terwijl grote tegels ideaal zijn voor het creëren van een ruimtelijk effect in de badkamer. Kleine tegels, zoals mozaïek, zorgen voor speelse accenten en zijn perfect voor kleinere ruimtes.

Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels en houtlook vloer

Kleuren en stijlen: van grijs tot Marokkaans

De kleur en stijl van badkamertegels spelen een cruciale rol in de sfeer van je badkamer. Grijze tegels zijn een veelzijdige en tijdloze keuze, geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs. Ze zijn makkelijk te combineren met materialen zoals houtlook en marmerlook. Groene tegels brengen een rustgevende, natuurlijke sfeer in de badkamer, terwijl beige tegels warmte en een uitnodigende uitstraling toevoegen. Zwarte tegels zorgen voor een luxe, dramatische look en zijn ideaal voor het creëren van een stijlvol contrast met lichtere elementen.

Voor een meer uitgesproken stijl kun je kiezen voor Marokkaanse tegels, die met hun levendige kleuren en ingewikkelde patronen zorgen voor een exotische, persoonlijke touch. Witte tegels blijven een klassieke keuze, ideaal om je badkamer groter en lichter te laten lijken. Deze tegels zijn veelzijdig en passen goed bij verschillende stijlen en afwerkingen, van glanzend tot mat. Of je nu gaat voor de neutrale elegantie van grijs en beige, de dramatiek van zwart, of de levendigheid van groen en Marokkaans, er zijn talloze opties om je badkamer uniek te maken.

Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels en vloer gelegd

Laat je badkamer betegelen door NR Tegelwerken

Bij NR Tegelwerken in Meijel staan we klaar om jouw droombadkamer te realiseren. Met ons vakmanschap en oog voor detail zorgen we ervoor dat jouw badkamer perfect betegeld wordt, precies zoals jij het wil. Of je nu kiest voor luxe marmerlook tegels, moderne betonlook tegels of speelse visgraat tegels, wij garanderen een professioneel en strak resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer.

Kunnen wij je helpen?

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond