fbpx

Tegelzetter Helmond
Vakmanschap van NR Tegelwerken

Tiendschuur 10, Meijel

Efficiënt Tegelwerk in Helmond

Zoek je een betrouwbare tegelzetter in Helmond? NR Tegelwerken biedt hoogwaardige tegelwerkoplossingen dicht bij jou in de buurt. Vanuit Meijel zijn wij snel ter plaatse om jouw tegelproject in Helmond met vakmanschap en zorg uit te voeren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of een kleine tegelklus, wij leveren altijd kwaliteit.

Wij begrijpen dat je een tegelzetter zoekt die snel en betrouwbaar kan leveren. Bij NR Tegelwerken zijn we flexibel en efficiënt, zodat jouw tegelwerk in Helmond soepel verloopt. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, of het nu gaat om een groot project of een kleine verbetering.

Onze specialiteiten

Nieuwbouw

Wandtegelwerk

Groot formaat tegels

Exclusief tegelwerk

Vloertegelwerk

Renovatie

Tegelwerk geplaatst in woonkamer in Liessel
Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels
Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels
Exclusief tegelwerk gemaakt met ronding onder het bad in Lottum
Vloer van woonkamer betegeld in Helenaveen
Betegeling van badkamerrenovatie van badkamer in Helmond

Maatwerk tegeloplossingen voor elk project

Elke klus is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij NR Tegelwerken bieden wij op maat gemaakte tegeloplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en de stijl van je woning. Of je nu een geheel nieuwe ruimte inricht of bestaande tegels wilt vervangen, wij bieden maatwerk dat zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Ons vakmanschap en oog voor detail zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Badkamer- en keukentegels van topkwaliteit

Badkamers en keukens zijn belangrijke plekken in je huis, en wij zorgen ervoor dat deze ruimtes schitteren met ons tegelwerk. Of je nu kiest voor een moderne, strakke uitstraling of een klassieke, warme sfeer, wij gebruiken alleen de beste materialen voor een duurzame en stijlvolle afwerking. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte installatie die aan al jouw wensen voldoet.

"Samen maken we van jouw tegelproject een prachtig resultaat!"

Vloertegels die je interieur transformeren

Een nieuwe tegelvloer kan een wereld van verschil maken in je interieur. NR Tegelwerken biedt een breed assortiment vloertegels die passen bij elke woonstijl en ruimte. Wij leggen tegels met precisie en vakmanschap, zodat jouw nieuwe vloer niet alleen mooi oogt maar ook lang meegaat. Of je nu kiest voor een rustieke look of een modern design, wij hebben de juiste tegels voor jouw project.

Kwalitatieve renovaties in Helmond

Bij renovaties komt veel kijken en daarom bieden wij een volledig pakket aan renovatiediensten voor je tegelwerk. Of je nu een verouderde badkamer wil opknappen of je keuken een nieuwe look wil geven, NR Tegelwerken biedt snelle en betrouwbare renovaties. Wij werken nauwkeurig en efficiënt, zodat je snel kunt genieten van je vernieuwde ruimte. Ons team zorgt voor een soepele renovatie zonder gedoe.

Gratis advies op maat

Twijfel je over welke tegels het beste passen bij jouw project? Wij bieden gratis en vrijblijvend advies om je te helpen de juiste keuze te maken. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij je ideeën en wensen, en geven we deskundig advies over de beste materialen en ontwerpen. We komen graag bij je langs in Helmond om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te doen.

Neem contact op voor jouw tegelwerk in Helmond

Wil je meer weten over onze tegelwerkdiensten of een afspraak maken voor een adviesgesprek? NR Tegelwerken staat klaar om jouw project in Helmond tot een succes te maken. Maak snel een afspraak via één van onderstaande mogelijkheden.

Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond